Swingende gospel in Veense Petruskerk

Foto: Google Street View

ROELOFARENDSVEEN - Op zaterdagavond 2 september vindt in de Petruskerk in Roelofarendsveen de vierde editie van AmeezingPraise plaats. Dit muzikale evenement, georganiseerd door de projectwerkgroep Praise, belooft een feestelijke avond te worden voor mensen van alle leeftijden.

Het hoogtepunt van de avond is het optreden van het grote Gospelkoor 'Living Words' uit het Zuid-Hollandse Valkenburg. Dit gemengde koor, bestaande uit 40 enthousiaste zangers en zangeressen, staat onder leiding van dirigent Gerard van Duijn. Het koor brengt swingende liederen, zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Meezingen

Tijdens AmeezingPraise Four is het de bedoeling dat het publiek actief meedoet. De teksten van de songs worden op schermen geprojecteerd, zodat iedereen kan meelezen en meezingen.

De entree voor AmeezingPraise Four is gratis, maar om de kosten te dekken wordt er een collecte worden gehouden. De avond start zaterdagavond 2 september om 19.30 uur en na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje.

advertentie advertentie