Jeugd van TV Zolderkolder speelt Het geheime project van Agent 8

HOOGMADE - De jeugd van Toneelvereniging Zolderkolder staat vrijdag 14 en zaterdag 15 april weer op de planken. De jongens en meiden spelen 'Het geheime project van agent 8' geschreven door Bea Koender-Rothuis. 

De JOH! (Jeugdtoneel op Hoogmade) spelers oefenen nog een paar weken flink om voor het publiek een topvoorstelling neer te zetten. 'Ze zijn er al zo goed als klaar voor', schrijft Zolderkolder.

De voorstellingen zijn in De Schuur aan de Schoollaan en beginnen 20.15 uur (zaal open om 19.30 uur). Kaarten reserveren kan op de website van Zolderkolder.

Niet pluis

Het toneelstuk speelt zich af in de lounge van hotel High Made. Hier is iets niet helemaal pluis met een van de bezoekers. Want wat zit hij daar nou de hele tijd achter zijn krantje te doen? Nettie, de niet-op-haar-mondje-gevallen receptioniste is liever met deze geheimzinnige gast bezig dan met haar werk.. tot grote frustratie van manager Felicia. Alsof zij het al niet zwaar genoeg heeft met haar zuchtende piccolo, eigenwijze kok Jeroen en het verlegen kamermeisje Lisa. Om over de altijd te laat verschijnende Danielle nog maar te zwijgen.

Met hotelgasten als de tuttige Carla en Herma, de idiote Dora en Evert en koffiedrinkers Mike en Sabine is de chaos compleet. Zeker als krantenjongen Hansje de boel ook nog eens op stelten zet. Gelukkig houdt schoonmaakster Anita de boel goed in de gaten. Maar als de man achter de krant dan ineens bezoek krijgt van Shadow en Agent 8, is het raak. Wat is er aan de hand?

advertentie advertentie