Vind jij het leuk om voetbalverslaggever bij Studio Kaag en Braassem te worden?

Foto: Toni de Klerk

KAAG EN BRAASSEM - Het voetbalseizoen ligt alweer een poosje stil, de zomervakantie is aanstaande en over ruim een maand barsten de competities in het amateurvoetbal weer los. Studio Kaag en Braassem, de lokale omroep van de gemeente Kaag en Braassem, is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om als sportverslaggever aan de slag te gaan.

Samen met Studio Alphen, de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn, wordt ieder weekend verslag gedaan van de vele voetbalwedstrijden die de eerste elftallen van clubs uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem spelen. Enkele duizenden mensen hebben de radio aanstaan om de verrichtingen van de voetbalclubs te volgen.

Ervaring niet vereist

Lijkt het jou leuk om (af en toe) een voetbalwedstrijd namens Studio Alphen te bezoeken, de luisteraars op de hoogte te houden wat er gebeurt, na afloop de wedstrijd na te bespreken door trainers en spelers te interviewen en daarmee ons team vol enthousiaste vrijwilligers te versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via vacature@studioalphen.nl.

Ervaring is niet vereist. De benodigde techniek om verslag te kunnen doen wordt beschikbaar gesteld, bij uitwedstrijden kun je aanspraak maken op een kilometervergoeding.

advertentie advertentie