Voetbaloverzicht: DOSR wint voor derde keer op rij, ROAC verliest

KAAG EN BRAASSEM - Drie overwinningen heeft DOSR op rij geboekt. In een klap spelen de voetballers uit Roelofarendsveen zich uit de degradatiezorgen in de 2e Klasse C. Negen punten staat de ploeg van trainer Marcel Vondeling nu los van de nacompetitieplekken.

Zondag werd met 3-0 gewonnen van hekkensluiter GDA. Nino Wesselman, Job Hoogervorst en Jasper van der Haven scoorden. In dezelfde afdeling verloor ROAC uit Rijpwetering met 4-1 (doelpunt: Loek van der Star) van KDO. ROAC verspeelt de tweede plek op de ranglijst en staat nu veertien punten achter de koploper.

WVC - Stolwijk en MMO - ASW werden zondag afgelast. Op zaterdag stuntte Kickers '69 door met 2-2 gelijk te spelen tegen FC Oegstgeest. Thijs van den Hoorn en een eigen doelpunt van Oegstgeest zorgden voor de Leimuidense treffers. Woubrugge verloor van SJC. De wedstrijd eindigde in 0-1.

Hieronder kun je de radio-interviews met Freek Heemskerk (ROAC) en Marcel Vondeling (DOSR) terugluisteren:
&color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false"> &color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false">
advertentie advertentie