Voetbaloverzicht: heerlijk weekend voor Kaag en Braassemse clubs

Voetbal Foto: Pixabay

KAAG EN BRAASSEM - ROAC, DOSR, WVC en Kickers '69 hebben alle vier hun voetbalwedstrijd gewonnen dit weekend. Alleen MMO ging onderuit. Het duel van Woubrugge werd gestaakt en moet worden overgespeeld.

Het Rijpweteringse ROAC won met 2-1 van Foreholte, mede dankzij een in blessuretijd verzilverde strafschop. Ook de 1-0 viel uit een penalty. Floris Hupkes maakte beide doelpunten. DOSR won met 0-2 van Teylingen (doelpunten: Job Mooren en Nino Wesselman). ROAC blijft tweede staan in de 2e Klasse C, elf punten achter de koploper. DOSR stijgt naar plek zes.

Dit artikel gaat verder onder deze radio-interviews met Dick Heemskerk (ROAC) en Marcel Vondeling (DOSR)

WVC, strijdend tegen degradatie uit de derde klasse, won met 0-10 van HMC. Arne van Klink scoorde vier keer, Roy Weenink drie keer, David Vermeer en Joost Vermeij één maal. Ook was er een eigen doelpunt van HMC. MMO verloor met 4-3 van NOCKralingen. Ronnie Heemskerk (1-1), Len van der Hoorn (2-2) en Thomas Bakker (3-3) scoorden voor MMO.

Op zaterdag (4e Klasse A) won Kickers '69 uit Leimuiden met 0-3 bij Koudekerk. Pascal Boers, Jeroen Straathof en Bas Witkop tekenden voor de doelpunten. Meerburg - Woubrugge werd in de eerste helft bij een 0-0 stand gestaakt vanwege de wind. De wedstrijd wordt op 4 mei in zijn volledigheid overgespeeld.

Hieronder kun je de radio-interviews met Loek Hendriks (WVC) en Pascal Verschoor (MMO) beluisteren.
&color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false"> &color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false">