Voetbaloverzicht: winnend WVC koploper, Woubrugge wint na coronapauze

Foto: Chris Vogel

KAAG EN BRAASSEM - WVC heeft zondag met 1-0 gewonnen van SEP. Collin de Jong scoorde na twee minuten vanaf de strafschopstip het enige doelpunt. De scheidsrechter gaf de penalty vanwege hands. 88 minuten lang moest SEP met een man minder sturen, omdat de arbiter de bal tegen de hand met de rode kaart bestrafte.

WVC mag zich de verrassende koploper van de zondag-3e Klasse A noemen. Met negen punten uit vier wedstrijden staat de voetbalclub uit Roelofarendsveen bovenaan. 'Als de competitie wordt stilgelegd, zijn we kampioen', grapt trainer Loek Hendriks.

Woubrugge won zaterdag met 3-1 van Football Factory. Mark van der Kolk maakte 1-0, een eigen doelpunt van Football Factory zorgde voor 2-0 en Gino Rolfes tekende voor de 3-1. Het was pas Woubrugge's tweede competitiewedstrijd. De vorige twee weekenden werd hun duel vanwege coronabesmettingen afgelast.

Afgelastingen

LSVV - ROAC (1e Klasse A, zondag) en Teylingen - DOSR (2e Klasse C, zondag) werden vanwege coronabesmettingen afgelast. De Kaag en Braassemse derby MMO (Hoogmade) - Kickers '69 (Leimuiden) in de 4e Klasse A ging zaterdag ook niet door. Door de overvloedige regenval was het veld van MMO onbespeelbaar.

Hieronder is het radio-interview met Loek Hendriks (WVC) te beluisteren.
advertentie advertentie