Voetbaloverzicht: WVC gehandhaafd, MMO gedegradeerd

KAAG EN BRAASSEM - WVC voetbalt ook volgend seizoen in de derde klasse. De zondagclub uit Roelofarendsveen verloor zondag weliswaar met 2-1 van AVV Alphen, wat de eerste nederlaag van de tweede seizoenshelft betekende. Maar het was voldoende om handhaving veilig te stellen. Roy Weenink scoorde uit een strafschop 0-1.

Voor mede-derdeklasser MMO uit Hoogmade is het doek gevallen. Taurus was met 3-2 te sterk zondag en velde het vonnis. Namens MMO scoorden Tom Disseldorp en Jelle van Tol. Volgend seizoen zakt MMO af naar de vierde klasse.

Dit artikel gaat verder onder het radio-interview met Loek Hendriks (WVC).

ROAC en DOSR blijven meedoen om de nacompetitieplekken in de 2e Klasse C. ROAC (Floris Hupkes) maakte in blessuretijd de gelijkmaker tegen HVV: 1-1. Ook DOSR - Altior eindigde in 1-1, Mauro Wesselman scoorde. ROAC kan de nacompetitie bereiken door als tweede te eindigen, DOSR is nog kansrijk op het winnen van de derde periodetitel.

In de zaterdag-4e Klasse A, waar Woubrugge nog een piepkleine kans heeft om de nacompetitie te bereiken, won Woubrugge met 3-5 (doelpunten: Chris Verhoef 4x, Emiel Buntsma) van LSVV '70. Kickers '69 uit Leimuiden ging met 2-1 onderuit bij Hazerswoudse Boys. Roy de Rijk scoorde.

Hieronder kun je de radio-interviews met Freek Heemskerk (ROAC) en Marcel Vondeling (DOSR) beluisteren.
&color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false">
advertentie advertentie