Voetbalweekend: EMM ‘21 in de wachtkamer, Woubrugge gedegradeerd

Foto: Andy03

KAAG EN BRAASSEM - Het laatste reguliere voetbalweekend zit erop. EMM '21 is in de wachtkamer geplaatst na de nederlaag tegen DONK. Woubrugge is gedegradeerd en de dames van EMM '21 is de nacompetitie voor promotie goed begonnen.

2e klasse C | EMM '21 - DONK 0-2
EMM '21 heeft het laatste competitieduel niet kunnen winnen. In eigen huis werd verloren van DONK, dat daardoor nacompetitie voor promotie gaat spelen. EMM '21 zelf gaat in de wachtkamer. Het staat op dit moment op de veilige negende plek, maar CSW speelt dinsdagavond het inhaalduel tegen RCL. Als de ploeg uit Wilnis dat duel wint, zal EMM '21 nacompetitie moeten gaan spelen tegen degradatie.

4e klasse A | Roodenburg - Woubrugge 4-3
Men geloofde nog in het voorkomen van directe degradatie bij Woubrugge. Het deed hun best tegen Roodenburg, maar er werd desondanks met 4-3 verloren. Dat betekent dat we Woubrugge volgend seizoen samen met MMO terugzien in de 5e klasse. 

4e klasse A | Teylingen - MMO 4-0
Voor hekkensluiter MMO viel er in het duel tegen kampioen Teylingen weinig eer te behalen. Er werd met 4-0 verloren. Volgend seizoen zien we MMO dus weer terug in de 5e klasse. 

Nacompetitie 2e/3e klasse | VEP VR1 - EMM '21 0-5
De dames van EMM '21 zijn de nacompetitie goed gestart. In de jacht op promotie naar de 2e klasse werd VEP eenvoudig opzij gezet. De volgende horde is FC Lisse. Aanstaande zaterdag nemen de twee het tegen elkaar op.

advertentie advertentie