Voetbalweekend: Heren van EMM ‘21 naar finale, VR1 onderuit tegen Quick Boys

Foto: Andy03

ROELOFARENDSVEEN - Een succesvol weekend voor de heren van EMM '21. Zij wonnen in de nacompetitie van UVS en gaan zodoende naar de finale. De dames blijven in de 3e klasse. Zij verloren in de nacompetitie van Quick Boys.  

Nacompetitie 2e / 3e Klasse | EMM ’21 – UVS: 2-1

De tweede horde voor EMM '21 in de nacompetitie om handhaving in de 2e klasse is genomen. Het versloeg competitiegenoot UVS met 2-1. Voor de ploeg uit Leiden betekent dat degradatie naar de 3e klasse. Stijn Rietbroek opende na een kwartier de score voor EMM '21. Een paar minuten voor rust kwam UVS op gelijke hoogte. Lang konden de blauw-witten daar niet van genieten, want via David Vermeer kwam de ploeg uit Roelofarendsveen weer op voorsprong. Die werd de tweede helft vastgehouden, waardoor EMM '21 met 2-1 wist te winnen. Volgende week wacht op neutraal terrein de finale tegen FC Oudewater.

Scoreverloop: 1-0 Stijn Rietbroek, 1-1, 2-1 David Vermeer.

Nacompetitie 2e / 3e klasse | Quick Boys VR1 - EMM '21 VR1 0-3

Ook de dames van EMM '21 kwamen uit in de nacompetitie. Zij speelden echter voor promotie en dus een plekje in de 2e klasse. Quick Boys moest daarvoor opzij worden gezet. Op neutraal terrein bleek de ploeg uit Katwijk te sterk. EMM '21 bood goed weerstand, maar Quick Boys wist uiteindelijk uit te lopen naar een 0-3 zege. EMM '21 VR1 komt daardoor volgend seizoen weer uit in de 3e klasse.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3.

Lees ook: Leimuiden loopt uit voor sprietlopen: ‘Kinderen vliegen over de balk’

advertentie advertentie