Voordragen ondernemers voor verkiezing Ondernemersprijs Kaag en Braassem

Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 Foto: Verkiezing Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019. (Dimmy Olijerhoek)

KAAG EN BRAASSEM - Ondernemersvereniging Kaag en Braassem (OVKB) verzorgt 16 november, na vier jaar afwezigheid, de verkiezing Ondernemersprijs Kaag en Braassem. Ondernemers en particulieren kunnen hun bedrijf/bedrijven tot 1 juni voordragen.

Er zijn drie prijzen te verdelen: de startersprijs, het zzp-talent en de ondernemersprijs. De startersprijs is voor ondernemers die maximaal drie jaar staan ingeschreven bij de KvK. De verkiezing is voor díe bedrijven die innovatief zijn, initiatief nemen en geloof hebben in een toekomst als ondernemer.

Het zzp-talent is de ondernemer die boven het maaiveld uitsteekt, die altijd vooraan staat met nieuwe ideeën en een positieve bijdrage levert aan de gemeente Kaag en Braassem. Welke ondernemer heeft lef en laat dit ook zien?

De Ondernemersprijs bepaalt wie de ondernemer van 2023 wordt. Deze ondernemer heeft naam gemaakt in de gemeente Kaag en Braassem en laat zien dat onderscheiden, innovatie en duurzaam ondernemen een onderdeel is van de bedrijfscultuur. De uitblinker van het jaar.

Eerst nomineren, dan selecteren

Een speciale commissie, met burgemeester Astrid Heijstee als voorzitter, gaat met de voordrachten aan de slag. De jury wint informatie in en maakt in selectierondes een (voor)keuze. Uiteindelijk blijven er voor de Ondernemersprijs drie genomineerden over. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 16 november maakt de jury de uiteindelijke winnaars bekend.

Ondernemers en particulieren kunnen hun favoriete bedrijf en bedrijven voordragen via www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl. Het voordragen sluit op 1 juni om 12.00 uur.

advertentie advertentie