Wielerevenement Tour de Vos met Speciaalbierfestival

RIJPWETERING - Na twee stille Tour de Vos jaren is het Bike-, Beer- en Burgerevenement terug bij De Vergulde Vos. Het evenement wordt zondag 4 september voor de vierde keer georganiseerd voor echte wielerliefhebbers.

Tour de Vos is een wisselend evenement waar één ding voorop staat; de liefde voor fietsen. Na het fietsen van de tocht staat voor de deelnemers een speciaalbiertje klaar.

De start van de Tour de Vos wordt per wielergroepje gepland tussen 8.30 en 09.30 uur. ‘Dit gebeurt aan de hand van de wensen en aangegeven snelheid van de groepjes’, legt de organisatie uit. Er zijn vier routes – van 30, 50, 60 en 80 kilometer – uitgepijld. ‘Deze vormen samen met De Vergulde Vos als middelpunt een klavertje vier. De tochten starten en eindigen dus bij De Vergulde Vos aan Koppoellaan 22 voor de koffie- met appeltaartstop en zijn te combineren. ‘Daardoor is de kortste afstand 30 km en kun je als je alles aan elkaar knoopt een afstand van ruim 220 km afleggen.’

Prijs

De eerste vijf wielrenners die de 220 km volbrengen krijgen een speciale prijs. ‘Wil je deze langste afstand afleggen, dan mag je eerder starten dan de officiële start om 8.30 uur.’

Na de fietstocht staan bij De Vergulde Vos de beer en burger klaar. Na de burger is er op het terras van De Vergulde Vos een Speciaalbierfestival waar volop speciaalbieren te proeven zijn. Inschrijven kan via deze link.

advertentie advertentie