WIJ Presenteert komt met interactieve Kijk in de School in Roelofarendsveen

ROELOFARENDSVEEN - Na twee jaar huiskamertheaterfestival Kijk in de Wijk komt WIJ Presenteert op zondagmiddag 2 juni met Kijk in de School. Wie een kaart koopt, wordt bij Tech Campus De School in Roelofarendsveen verrast met theater, cabaret, muziek én techniek.

Er worden drie voorstellingen gehouden. De eerste is van zanger SEM, die tweede werd bij The Voice of Holland. Cabaratier Tobi Kooiman verzorgt het tweede optreden. Op cabaret.nl kreeg hij vijf sterren voor zijn optredens. Gangmakers Plaatjes vullen gaatjes sluit de optredens af. Zij verzorgen een interactieve voorstelling over platen en muziek door middel van verhalen, interactie en goocheltrucs. Naast de drie optredens is er een expositie over cultuur en techniek. Na afloop wordt er een dansje gewaagd. 

Bezoekers gaan in groepjes langs de drie optredens. 'Daar gaan zij ontdekken hoe alles een knipoog heeft naar techniek, geheel passend bij de levende campus waar men die middag te gast is', schrijft de organisatie. Tickets zijn voor 20 euro te verkrijgen via www.wijpresenteert.nl.

advertentie advertentie