Woubrugse Amateur Toneelvereniging speelt de klucht ‘Alfred en Albert’

Foto: Woubrugse Amateur Toneelvereniging

UPDATE | De voorstellingen zijn afgelast, vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

WOUBRUGGE - De Woubrugse Amateur Toneelvereniging (WAT) speelt op 20 en 21 maart de klucht 'Alfred en Albert'. De voorstellingen vinden plaats bij Aspergehof Noordam in Woubrugge.

In het toneelstuk besluit Alfred om in Parijs de bloemetjes buiten te gaan zetten, wanneer zijn vrouw en dochter een paar dagen naar Appingedam gaan. Nachtclubdanseres Eva lijkt roet in het eten te gooien wanneer de schoonzuster van Alfred met haar echtgenoot verschijnt. Wanneer Albert op komt dagen, de tweelingbroer van Alfred die hij al meer dan dertig jaar niet heeft gezien, wordt hem gevraagd om de komende dagen voor zijn broer Alfred door het leven te gaan.

Voor Arjan Koster is het de laatste keer dat hij bij de toneelvereniging op de planken staat. 'Gelukkig heeft hij de hoofdrol in dit stuk en kunnen we dus nog veel van zijn kunsten genieten', schrijft WAT in een bericht.

De voorstellingen worden gespeeld op 20 en 21 maart om 20.00 uur. Op 21 maart is er ook een middagmatinee om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij A. van Raad aan de Batehof.

advertentie advertentie