Zegels sparen voor boodschappen Voedselbank Kaag & Braassem en Nieuwkoop

KAAG EN BRAASSEM - De inwoners van Kaag en Braassem kunnen meesparen voor boodschappenpakketten van PLUS Van Dijk voor de Voedselbank Kaag & Braassem en Nieuwkoop.

'Dit jaar zijn de pakketten harder nodig dan ooit, want het klantenbestand van de Voedselbank KBEN is met maar liefst veertig procent gegroeid', melden de inzamelaars. 'Op dit moment zijn zo’n 140 gezinnen aangewezen op hulp van Voedselbank KBEN.'

Eind 2022 hebben Nicole Bakker en Petra van Veen het stokje van deze actie overgenomen van initiatiefnemer Vera Knijnenburg. Knijnenburg blijft helpen, net als Helma van ’t Hart en Eveline van den Ing. 'En natuurlijk kun jij als inwoner van Kaag & Braassem en omstreken ook weer meesparen.'

Meesparen

Papieren zegels of (deels) volgeplakte kaarten kunnen in de donatiebox bij PLUS Van Dijk. Deze staat in de buurt van de lege flessenautomaat. Ook kunnen de zegels en spaarkaarten bij de dames in de brievenbus gedaan worden. In Roelofarendsveen kan dit bij Spoorstraat 92, Fransche Brug 2a en Noordeinde 140. In Oud Ade is het adres Abdij van Rijnsburglaan 23.

Ook digitale zegels kunnen gedoneerd worden via de PLUS app. Digitale zegels op een bonnetje met een streepjescode, kunnen in de donatiebox of in de brievenbussen van bovengenoemde adressen.

De zegels worden nog uitgegeven tot en met 25 februari. De dames kunnen ze de week daarna nog inleveren.

advertentie advertentie