Zolderkolder speelt komedie ‘Caravan’ in De Schuur

Caravan Foto: Pixabay

HOOGMADE – Ook Toneelvereniging Zolderkolder gaat de planken weer op. De acteurs spelen de komedie ‘Caravan’ vrijdag 25 en zaterdag 26 november in Theater De Schuur.

Zolderkolder vat het toneelstuk op haar website samen: ‘Iedereen die wel eens in een caravan heeft gekampeerd, herkent wel iets van die bijzondere sfeer. Gezellig samen... als gezinnetje... een opgeschoten dochter... een rustige camping uitgekozen door vader... nostalgie... moeder en dochter passen zich aan…

In een kleine caravan, een iets te kleine caravan, maar toch gezellig samen. Familie bij elkaar, dat gaat toch altijd goed? Tante komt ook op bezoek, niet voor het eerst. Familiespanningen geeft dat uiteraard niet.

En dan zijn er nog de buren, uiteraard. Dat heb je op een knusse camping. Tja, altijd gezellig!? Hmm, deze misschien niet. En dat rotjoch met die bal. Knipoogt hij nou naar dochterlief? Een rustige vakantie dus.

Reserveren

Ga mee op vakantie met het toneelstuk dat geschreven is door Cor Wiegand Bruss en dat beide avonden om 20.15 uur begint. De Schuur is te vinden aan de Kerkstraat 51 in Hoogmade. Kaarten zijn te reserveren op www.zolderkolder.nl.

advertentie advertentie