Zomer vol sport en spel voor kinderen in Kaag en Braassem

voetballende kinderen Foto: Pixabay

KAAG EN BRAASSEM - Deze zomervakantie kunnen kinderen volop spelen en sporten. De sportcoaches van Sportbedrijf Kaag en Braassem organiseren allerlei activiteiten.

Deze week kunnen de kinderen onder andere meedoen aan een sportinstuif. De eerste sportinstuif voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is dinsdag 12 juli van 14.00 tot 15.30 uur bij IKC de Lei aan de Larikslaan in Leimuiden. Ook maandag 18 juli is er een sportinstuif, van 11.00 tot 12.30 uur bij basisschool De Kiem op het Schoolplein in Roelofarendsveen.

Peuter/kleutersport

Een ouder kan samen met zijn peuter of kleuter meedoen aan peuter- en kleutersporten. De kosten zijn 1 euro per keer. Woensdag 13 juli is het peuter- en kleutersporten op het veld naast basisschool De Lei of, bij minder weer, in het Spant in Leimuiden. Ouders met peuters van 2, 3 of 4 jaar zijn welkom van 9.30 tot 10.30 uur. Ouders met kleuters van 4, 5 of 6 jaar van 10.45 tot 11.45 uur.

Veense voetbaldagen

Sportbedrijf Kaag en Braassem is ook aanwezig bij de Veense Voetbaldagen die van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 juli gehouden worden bij EMM'21 in Roelofarendsveen. Vier dagen vol voetbal, ontwikkeling en plezier. Kijk op de website van EMM'21 voor alle info.

Alle activiteiten en data zijn te vinden op de website van Sportbedrijf Kaag en Braassem. Ook Studio Daag en Braassem communiceert elke week de activiteiten van het sportbedrijf.

advertentie advertentie