Zomermarkt woon-zorgboerderij Inversa voor ritjes met paard Afke

paard Afke Foto: Paard Afke. Facebook Stichting Inversa

WOUBRUGGE - Op de woon-zorgboerderij van Stichting Inversa is zaterdag 25 juni een Zomermarkt. Met de opbrengst wordt de training van paard Afke én een goed zadel gefinancierd waardoor de Inversa bewoners een ritje kunnen maken.

Op de markt worden (lokale) producten verkocht. Nieuwe paardrijbroeken in kleine en grote maten tegen een vriendelijk prijsje, planten, potten, aardappelen, zelfgemaakte insectenhotels, sieraden, keramische artikelen, kunst-, woon- en interieurartikelen.

Jong en oud kan zich vermaken op het erf, zich laten schminken, een stoelmassage boeken, schilderen of van het uitzicht genieten. Er is koffie, thee, limonade, taart, pannenkoeken en boterkoek. Bewoner Dylan zorgt voor de muziek. Bij de verloting zijn verschillende prijzen te winnen van lokale winkels en horeca.

Parkeren

De Zomermarkt is van 10.00 tot 16.00 uur. De woon-zorgboerderij van Stichting Inversa is te vinden aan de Boddens Hosangweg 39. Parkeren kan op het terrein van de gereformeerde kerk en bij Digo Techniek. Fietsen kunnen gestald worden aan de voorkant van het terrein.

advertentie advertentie