Over Studio Kaag en Braassem

Studio Kaag en Braassem is de publieke lokale omroep van de gemeente Kaag en Braassem. Wij brengen nieuws en maken programma's over Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Bilderdam, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge. Daarnaast verschijnen er regelmatig, in samenwerking met Studio Alphen en mediapartner Omroep West, video's op onze online kanalen.

De berichtgeving van Studio Kaag en Braassem is te vinden op deze website en via ons Twitter-, Facebook- en Instagram-account. Via 105.0 FM in de ether, Ziggo digitaal radio kanaal 924 , onze livestream en vele digitale radio's is het geluid van Studio Kaag en Braassem in de regio en wereldwijd te ontvangen.

Hoofdredacteur: Anne-mer van Steennis

Samenwerking met Studio Alphen

Eind augustus 2018 werd de naam KB Radio veranderd in Studio Kaag en Braassem. De naamswijziging was ook het startsein van de nieuwe samenwerking met Studio Alphen, de publieke lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. 

Beide omroepen werken intensief samen met als doelstelling om de lokale omroep in Kaag en Braassem door te ontwikkelen tot een omroep met een lokaal toereikend media-aanbod en een onafhankelijke nieuwsvoorziening.

advertentie advertentie