KB Actueel

KB Actueel brengt elke zaterdag de achtergronden bij het nieuws, met aandacht voor en live verslagen van lokale onderwerpen en gebeurtenissen.

Edwin Christiaans en Syb van Ruiten brengen je tijdens de zaterdaglunch hiervan op de hoogte aangevuld met het weer, half 2 van CD, jaren 60, 70, 80 en 90 muziek maar ook de hits van vandaag en nieuw talent. Nederlandstalig, Duits, Frans of Italiaanse muziek komt ook voldoende aan bod.

Edwin Christiaans kent een lange radiocarrière. Hij begon in de jaren 80 bij Radio Parade, de Haarlemse Ziekenomroep, waarna Radio Vogelenzang volgde, voor het Psychiatrisch Ziekenhuis in Vogelenzang. In de jaren 90 kwam de overstap naar lokale radio. Bij Heatwave Radio met uitzendgebied Jacobswoude en Alkemade heeft Edwin zich jarenlang met veel plezier vermaakt. Na een lange tussenstop pakte hij de draad op 1 mei 2021 weer op bij Studio Kaag en Braassem. Het (radio)bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.

Syb van Ruiten komt bij de lokale radio pas net kijken, maar alle grote dromen beginnen klein. Als geboren en getogen Veender en eerstejaars student Journalistiek, doet hij enthousiast verslag van de lokale gebeurtenissen. Daarnaast brengt hij je op de hoogte van de nieuwste muziek.

advertentie advertentie