Bridge mee of leer bridgen bij Bridgevereniging Woubrugge

WOUBRUGGE - Woubrugge heeft een bloeiende bridgevereniging. Nieuwe bridgers zijn welkom om mee te spelen. Daarnaast begint in januari een cursus voor beginnende bridgers.

Bridgevereniging Woubrugge speelt op maandagavond, woensdagmiddag en avond. Gebridged wordt in de kantine van VV Woubrugge aan de Bateweg. Na het bridgen is er altijd tijd om even na te praten bij een drankje. De contributie bedraagt 60 euro per dagdeel/per jaar. Voor verdere informatie of aanmelding, bel of mail Nico Jansen op 06-53165122 of rnjansen14@ziggo.nl.

Beginnerscursus bridgen

Voor wie overweegt te leren bridgen, verzorgt BV Woubrugge vanaf woensdagavond 18 januari een cursus voor beginners. Bridgedocent Ben Bloemen verzorgt de cursus Start met Bridge die bestaat uit twee blokken van elk twaalf lessen. Twaalf lessen van januari tot en met april en twaalf lessen van september tot en met december. De kosten zijn 80 euro per twaalf lessen en 25 euro voor het theorie/werkboek. De cursusgroep bestaat uit maximaal twaalf cursisten. De cursus wordt gegeven op het adres Vrouwgeestweg 14 in Woubrugge. Koffie thee en frisdrank zijn inbegrepen bij de kosten.

Voor informatie en inschrijven: Ben Bloemen 06-51053146 / benbloemen@gmail.com of Nico Jansen 06-53165122 / rnjansen14@ziggo.nl.

advertentie advertentie