Burgemeester Van der Velde geportretteerd in Sterren op de Hoek

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Marina van der Velde neemt begin november afscheid als burgemeester van de gemeente Kaag en Braassem. De gemeente organiseert samen met Wij Presenteert het project Sterren op de Hoek, waarbij de burgemeester wordt geportretteerd door verschillende kunstenaars uit Kaag en Braassem.

Onlangs begonnen vijf kunstenaars aan een portret van de burgemeester, zoals dat ook gebeurt in het televisieprogramma Sterren op het Doek. In de raadzaal van het gemeentehuis in Roelofarensveen poseerde Van der Velde, waarbij haar de hemd van het lijf werd gevraagd. Er werd teruggeblikt op elf jaar burgemeesterschap en vooruitgekeken op het aanstaande pensioen.

Anne Julia Oszkiel-Van der Belt uit Roelofarendsveen, Anja Spooner-Dekker uit Leimuiden, Ton Hendriks uit Rijnsaterwoude, René Koek uit Roelofarendsveen en Lars van der Geest uit Oud Ade maakten allemaal een begin met hun portret. In de aankomende weken werken de kunstenaars het portret verder uit. Uiteindelijk zal burgemeester Van der Velde tijdens een slotsessie een favoriet portret uitkiezen.

Lees ook: Beoogde nieuwe burgemeester Astrid Heijstee: 'Mijn doel is om er te zijn voor iedereen'

Bekijk hieronder een impressie van de start van Sterren op de Hoek.
advertentie advertentie