Gemeentesecretaris Robert van Zijl vertrekt bij gemeente

Foto: Gemeente Kaag en Braassem/Studio Kaag en Braassem

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Gemeentesecretaris Robert van Zijl heeft besloten zijn dienstverband bij gemeente Kaag en Braassem te beëindigen. Hij was sinds 1 maart 2022 als gemeentesecretaris actief bij de gemeente. Over zijn vertrek zijn in onderling overleg afspraken gemaakt.

'Wij danken Robert van Zijl voor zijn inzet als gemeentesecretaris in Kaag en Braassem en zijn bijdrage aan de organisatieontwikkeling', meldt de gemeente op haar website. 'Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst toe.'

Hans Demoed neemt de taken van de gemeentesecretaris waar. Demoed is nu loco gemeentesecretaris van de gemeente Kaag en Braassem.

Van bedrijfsleven naar gemeente

De geboren en getogen Rotterdammer had ook in andere gemeenten leidinggevende functies. Hij was raadslid en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad in gemeente Albrandswaard. Verder was hij adjunct-directeur en locosecretaris in Landsmeer én, voor hij naar Kaag en Braassem kwam, directeur sociaal domein, bedrijfsvoering en dienstverlening en loco-secretaris bij de gemeente Noordwijk. Op 1 maart 2022 ging Robert van Zijl aan de slag bij gemeente Kaag en Braassem. Hij volgde interim-secretaris Annette van der Werf op, die de functie tijdelijk invulde na het vertrek van Marja Spreij eind augustus 2021. Voor hij ambtenaar werd, werkte hij in het bedrijfsleven.

advertentie advertentie