Interactieve voorstelling bij WIJ Presenteert: Kinderen helpen met oplossen ‘Zaak Vlaskamp’

Groen en Van Lien De zaak Vlaskamp Foto: Groen en Van Lien

ROELOFARENDSVEEN - Groen en Van Lien staan zondag 6 november met een interactieve kindervoorstelling van WIJ Presenteert op de planken bij Poco Más. Bij hun "De zaak Vlaskamp" stapelen twee rechercheurs fout op fout in een moordzaak en het publiek mag de verdachten ondervragen.

"De zaak Vlaskamp" is uniek door zijn vorm. Het publiek mag verdachten niet alleen ondervragen, het mag ze ook naar huis sturen. Hierdoor is iedere voorstelling anders. De zaak Vlaskamp gaat over oordelen en hoe we daartoe komen. Een voorstelling vol improvisatie, aanstekelijke personages en hilarische scènes.

Laatste kans

Twee rechercheurs die fout op fout stapelen, krijgen een bijzondere zaak in handen. Ze onderzoeken de moord op de puissant rijke voetballer Gregory Vlaskamp, die is vermoord tijdens een feestje in zijn huis. Er waren gasten en personeel aanwezig. Wie heeft het gedaan en wat was het motief? Langzaam maar zeker wordt de zaak steeds ingewikkelder. De rechercheurs kunnen zich geen fout meer permitteren. Deze zaak moeten ze zien op te lossen. Het is hun laatste kans.

Pannenkoeken

De voorstelling begint 15.30 uur en is voor kinderen vanaf 10 jaar. Hoofdrolspelers zijn Gert Jan Groen en Harro van Lien. De voorstelling duurt vijftig minuten. Kaarten kosten 7,50 euro. Aansluitend kunnen de theaterbezoekers – na reservering – pannenkoeken eten bij Poco Más.

advertentie advertentie