Kaag en Braassem heeft eigen vrijwilligers vacaturebank

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM – Sinds kort heeft Kaag en Braassem een eigen vacaturebank voor vrijwilligers. Op het platform vinden aanbieders en geïntereseerden elkaar voor uiteenlopende vrijwilligerstaken.

Op de nieuwe site www.vrijwilligerskb.nl staat de vacaturebank vrijwilligerswerk, die speciaal is ingericht voor de gemeente Kaag en Braassem. Langs de digitale weg kunnen alle organisaties die met vrijwilligers werken hun vacatures aanmelden en beheren. Inwoners kunnen via de website op zoek naar een leuke vrijwilligerstaak.

Vrijwilligerswerk biedt de mogelijkheid om kennis te maken met bijzondere mensen die genieten van gezelschap, ook al kunnen ze dat soms niet vertellen. Alleen al het feit dat iemand speciaal voor hem of haar komt, kan al veel betekenen voor een cliënt. Ervaring is niet nodig, inzet en enthousiasme staan voorop.

Hulp bij keuze

Wie vrijwilligerswerk wil doen, maar twijfelt wat geschikt is, kan een gesprek aanvragen met een medewerker van De Driemaster. Een afspraak maken kan via info@dedriemaster.nu.

Op vrijwilligerskb.nl is binnenkort ook het aanbod van De Academie te vinden met trainingen en cursussen met een maatschappelijk thema.

advertentie advertentie