KB Actueel: carbidschieten, Luid Kaag en Braassem en meer

KAAG EN BRAASSEM - In het radioprogramma KB Actueel worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Iedere zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Kaag en Braassem over de achtergronden bij het nieuws.

In de uitzending van afgelopen zaterdag licht burgemeester Marina van der Velde (VVD) toe wat de regels aankomende jaarwisseling zijn voor carbidschietliefhebbers. In Kaag en Braassem wordt al flink veel vuurwerk afgeschoten én (illegaal) vuurwerk in beslag genomen door de politie. Johan de Vries van Politie Kaag en Braassem uit zijn zorgen.

Patrick Deters en zijn team komen dit jaar opnieuw met de oudejaarsconference Luid Kaag en Braassem. Hoe dat er dit jaar uit komt te zien, vertelt Deters zelf. En GGD-directeur Sjaak de Gouw duidt de voorbereidingen die de GGD in de regio Kaag en Braassem treft om de massavaccinatie vanaf januari in goede banen te leiden.

KB Actueel wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Kaag en Braassem. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren.
advertentie advertentie