Koninklijke onderscheiding voor vrijwilligers VV Woubrugge

WOUBRUGGE - Twee vrijwilligers van VV Woubrugge hebben vrijdag een koninklijke onderscheiding gekregen. Beide vrijwilligers zijn al jaren in verschillende rollen en functies actief binnen de vereniging. Burgemeester Astrid Heijstee-Bolt kwam de lintjes uitreiken in het clubhuis van VV Woubrugge. 

Erna Klomp vervulde verschillende functies binnen de club. Ze was bestuurslid en voorzitter van de jeugdcommissie. Ze was de drijvende kracht achter veel uitjes en feestjes voor jeugdleden. Daarnaast coördineerde ze de barcommissie en was ze leidster van een meisjesteam. Verder genereerde Klomp extra inkomsten voor VV Woubrugge door het organiseren van de jaarlijkse 'Bout'-avond en de Grote Clubactie. 

Co Voets was ook op allerlei terreinen actief. Hij leidde meerdere jeugdteams, was secretaris van de jeugdcommissie en legde de basis voor de jeugdopleiding van de vereniging. In zijn tijd ontstonden de jeugdkamp-weekenden. Voets was later algemeen bestuurslid en voorzitter. Daarnaast werkte hij achter de bar, in de jubileumcommissie en was hij lid van de oud papier-ploeg. In 1996 werd hij benoemd tot erelid van de vereniging en kreeg hij een speldje van de KNVB voor zijn bijdrage aan het voetbal in Woubrugge en omgeving.  

advertentie advertentie