Mastersclass Internet of Things voor MKB-ondernemers

ROELOFARENDSVEEN - De volgende Boost Your Digital Business activiteit voor MKB-ondernemers uit de Rijn- en Veenstreek is dinsdag 21 juni. In HAL60 aan de Pasteurweg is de masterclass Internet of Things (IoT) bij te wonen.

De Masterclass is een inspiratiesessie voor ondernemers om kennis op te doen en meer te leren over Internet of Things. Het helpt bij het toekomstbestendig maken van een bedrijf en ondernemers ontdekken welke toegevoegde waarde IoT voor hen heeft. Het Internet of Things kent onbeperkte mogelijkheden. De inspiratiesessie van dinsdag 21 juni geeft een totaalbeeld van wat IoT is, wat een ondernemer ermee kan en hoe hij een IoT project aanpakt. En met voldoende ondersteunend materiaal om zelf IoT te positioneren in het eigen bedrijf. De masterclass is niet technisch en geeft een goed beeld en handvatten voor elke ondernemer.

Internet of Things

Maar wat is IOT nu precies? Slimme koelkasten en meters, sensoren, Bluetooth, 5G; allemaal voorbeelden van IoT. Marco Heida neemt de deelnemers in de inspiratiesessie mee met als resultaat concrete startmogelijkheden om data te verzamelen en een nieuw businessmodel te ontwikkelen.

De masterclass wordt gecombineerd met de seizoensafsluiting van Ondernemersvereniging Kaag en Braassem: het jaarlijkse langste-dag-evenement. Naast deelnemen aan de masterclass is het mogelijk aan te schuiven voor de aansluitende barbecue.

Meer informatie en inschrijven via deze link.

Boost Your Digital Business

De masterclass Internet of Things is de tweede bijeenkomst binnen het Boost Your Digital Business programma. De MKB-deal Boost Your Digital Business is een tweejarig programma dat het MKB in de Rijn- en Veenstreek stimuleert om aan de slag te gaan met digitalisering en mee te groeien naar de toekomst. Het biedt ondernemers ondersteuning op praktische en laagdrempelige manier. Naast het aanbieden van kennis, inspiratie en concrete praktische handvaten zijn er digitaliseringsvouchers beschikbaar. Deelnemende ondernemers aan de Boost Your Digital Business bijeenkomsten kunnen een voucher aanvragen tot een bedrag van 1500 euro per bedrijf. Het ondersteunt ze financieel bij digitaliseringsvraagstukken. 

advertentie advertentie