Officiële opening vernieuwde kantine MMO Hoogmade

Foto: MMO

Geschreven door: Anke Steffers 

HOOGMADE - Sportvereniging MMO opent zaterdag 8 oktober haar vernieuwde kantine officieel. Rond de opening heeft de club een programma opgesteld.

Meer dan 65 vrijwilligers hebben afgelopen zomer hard gewerkt om de kantine af te krijgen. Het bestuur van MMO zegt 'trots te zijn op het resultaat en het doorzettingsvermogen van de club. De vrijwilligers hebben samen tussen de 1500 en 1750 uren gemaakt voor de verbouwing. 'En dat waren niet alleen bestaande vrijwilligers of leden, maar ook betrokkenen die de vereniging een warm hart toedragen.' Het bestuur wil daarnaast haar complimenten overdragen aan de vrijwilligers die ervoor zorgden dat de club in de vier maanden verbouwing gewoon doordraaide. Op 6 september werden de eerste gasten in de verbouwde en duurzaam gemaakte kantine ontvangen.

Feestelijke dag

Na wat laatste puntjes op de ‘i’ is het zaterdag 8 oktober dan echt tijd voor de officiële opening. De jeugd trapt af met het spelen van hun competitiewedstrijden. Vervolgens is er tussen 11.30 en 12.30 uur een voetbalclinic voor jeugd van 4 tot en met 14 jaar. Er is een springkussen en er zijn gratis poffertjes.

MMO 1 treedt om 14.30 uur aan tegen Vogelenzang in de tweede wedstrijd van de competitie. Hierna, rond 16.15 uur, is de officiële opening van de vernieuwde kantine.

Naast MMO 1 zijn er nog vele andere wedstrijden te zien deze dag, waaronder van het tweede damesteam van MMO. De feestelijke dag sluit af met een feest in de nieuwe kantine. De huis-dj zorgt voor de muziek.

advertentie advertentie