Studio Quarantaine 20 juni: Festiviral, VakantieSpel, Zwammerdam

KAAG EN BRAASSEM - Studio Kaag en Braassem zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Nog één week en dan is het tijd voor een weekend lang Festiviral, een online festival in Kaag en Braassem dat georganiseerd wordt als gevolg van de coronacrisis. Een van de artiesten die optreedt is Delise van Venrooij uit Woubrugge. Het Alphense VakantieSpel kan niet doorgaan in zijn gebruikelijke hoedanigheid, maar daar heeft de organisatie iets op gevonden. Voorzitter Robbert Zantingh vertelt daarover.

En in het kader van historische voetbalontknopingen: de in 2011 39-jarige Henk van der Louw groeit uit tot (cult)held en stopt als doelman van het derde elftal in de beslissende strafschoppenserie tegen DWO drie penalty's namens Zwammerdam, waardoor het vlaggenschip promoveert naar de derde klasse.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 20 juni terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

advertentie