Gepubliceerd op 23 Maart 2020 om 13.15 uur

Studio Quarantaine 23 maart: ‘t Oude Raadhuys, muziek bij verpleeghuis, De Bende van Eliende

KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Restaurant 't Oude Raadhuys in Woubrugge is een van de restaurants in de regio waar je een voucher kunt kopen om in te leveren op het moment dat de restaurants in Nederland weer open mogen. Manon Ruardy speelde met andere strijkmuzikanten afgelopen zondag op verschillende locaties in Alphen, waaronder bij verpleeghuis Zuidervaart.

Wat heeft Arjen van den Bosch van de band De Bende van Eliende bedacht om deze optredensloze periode door te komen? Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen, nam ook deze keer het laatste coronanieuws uit Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van maandag 23 maart terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief die je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl of bel op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur naar 0172-515153.

advertentie
 
advertentie