Gepubliceerd op 27 Maart 2020 om 13.39 uur

Studio Quarantaine 27 maart: berenjachtspel, De Schaapskooi en noodfonds sportclubs

KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

In Hazerswoude-Rijndijk kunnen kinderen op pad voor een heuse berenjacht. Angelique van der Velde vertelde erover. De Alphense pannenkoekenboerderij De Schaapskooi gebruikt deze coronatijd om het restaurant op te knappen en NOC*NSF richt een noodfonds voor sportclubs op. André de Jeu is in Alphen met name bekend als politiek leider van Nieuw Elan, maar in het dagelijks leven directeur van Vereniging Sport en Gemeenten.

Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen, nam ook deze keer het laatste coronanieuws uit Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van vrijdag 27 maart terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief die je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl of bel op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur naar 0172-515153.

advertentie
 
advertentie