Kroonenberg Trio trapt bandjesavond in Het Schoolhuis af

RIJNSATERWOUDE - Het Schoolhuis aan de Herenweg in Rijnsaterwoude start de bandjesavond weer op. Iedere laatste zaterdag van de maand is er livemuziek te beluisteren. Het Kroonenberg Trio trapt af.

Het Kroonenberg Trio bestaat uit Philip Kroonenberg, Aad van Pijlen en Sjoerd van Bommel. Deze heren leveren met zijn drieën vette grooves en mooie liedjes. Een combinatie van het melodieuze en unieke basgitaarspel van Aad, de wonderbaarlijke creativiteit en meeslependheid van de ritmes van Sjoerd en de liedjes van Philip met zijn bespeelde akoestische gitaar en vijfsnarige ukelele, zijn grofkorrelige stemgeluid en een klein beetje mondharmonica.

De heren spelen alleen eigen werk. Liedjes die ontstaan zijn in de afgelopen 45 jaar. Elke week komen ze samen om al dat repertoire levend te houden. Het optreden is semi-akoestisch, Het Schoolhuis hanteert een theateropstelling; er zijn dus voornamelijk zitplaatsen. Kaarten à 15 euro (incl. 1 consumptie) zijn te reserveren bij Martijn Obdijn via martijn@springeruit.nl.

advertentie advertentie