Tijdmachine bij Tussen Kaag en Braassem: quizavond met verhalenverteller

Tussen Kaag en Braassem Foto: Tussen Kaag en Braassem

NIEUWE WETERING – Restaurant Tussen Kaag en Braassem verzorgt in februari en maart op verschillende vrijdagen "Tijdmachine: inTussen Tien jaar Tussen Kaag & Braassem". Een interactieve avond met een quiz, verhalen en een diner.

‘In de tijdmachine gaan we terug naar 2013, maar we gaan ook naar de mooiste keukens en de akkers waar de mooiste ingrediënten verbouwd worden’, bericht Tussen Kaag en Braassem. ‘En we zoeken naar verhalen die erbij horen als antwoorden op de vragen die vlak daarvoor zijn gesteld.’

De speciale quiz- en verhalenavond met diner is één van de activiteiten van de 10-jarige jubileumviering van restaurant Tussen Kaag en Braassem. Patrick Deters, verhalenverteller van de voorstellingen van Vroeger was Alles en de Oudejaarsconference Luid Kaag & Braassem, helpt eigenaren Wim en Marjolein Klerks de interactieve avonden kleur te geven.

Opscheprechten

‘De Tijdmachine is net als met de Olympische spelen; meedoen is belangrijker dan winnen’, leggen de organisatoren uit. ‘Al is er natuurlijk een mooie prijs voor de winnaar van de avond én de opscheprechten voor het komend jaar voor de winnaars van de tafels.’

De Tijdmachine is op de vrijdagen 17 en 24 februari en 10 en 17 maart en begint 18.30 uur. Reserveren kan telefonisch op 071- 3311007 en via een mail naar info@tussenkaagenbraassem.nl.

advertentie advertentie