Tweekoppige directie van gemeente Kaag en Braassem compleet

Foto: Gemeente Kaag en Braassem

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Kaag en Braassem heeft besloten om Stacey Bouwman te benoemen tot directeur van de gemeente Kaag en Braassem. Hiermee is het directie duo compleet.

Al sinds maart 2023 is er geen gemeentesecretaris meer. Deze functie wordt ook wel algemeen directeur genoemd. Volgens de gemeente is de functie sindsdien intern ingevuld. Ook is er een directiemodel opgesteld waardoor de rol van directeur nu door twee personen kan worden ingevuld.

Eerder deze maand werd al bekend dat Hans Démoed ook deze functie mag gaan vervullen. Net als Démoed heeft Bouwman al verschillende functies binnen de gemeente mogen vervullen. Hij is blij met zijn nieuwe functie als directeur van gemeente Kaag en Braassem, zo is terug te vinden in het persbericht: 'Het in mij gestelde vertrouwen door het college vervult mij met erg veel trots, eer en dankbaarheid. Vanuit deze nieuwe rol ben ik dan ook vastberaden om voor onze inwoners in samenwerking met gemeenteraad, bestuur en alle collega’s van de ambtelijke organisatie, de doelstelling uit ons raadsakkoord te realiseren.'

Lees ook: Hans Démoed nieuwe gemeentesecretaris Kaag en Braassem

advertentie advertentie