Vier Nederlandse kampioenschappen bij Biljartvereniging Jacobswoude

Foto: Daniel Kirsch

WOUBRUGGE - Echte biljarttoppers in actie zien? Dat kan komende twee weekenden in Woubrugge. Biljartvereniging Jacobswoude is in de weekenden van 14 en 15 mei en 21 en 22 mei gastheer van vier Nationale Kampioenschappen.

De Woubrugse biljartvereniging is gastheer van maar liefst vier aansprekende NK's. Aan deze kampioenschappen neemt de top van de Nederlandse biljartsport deel.

In het weekend van 14 en 15 mei zijn de NK's in het kader 57/2 extra klasse en 57/2 overgangsklasse. De wedstrijden beginnen zaterdag om 10.00 uur en zondag om 11.00 uur. Een weekend later, op 21 en 22 mei, zijn de NK’s in de libre klein overgangsklasse en topklasse. Ook deze wedstrijden beginnen zaterdag om 10.00 uur en zondag 11.00 uur.

Clublokaal

Biljartvereniging Jacobswoude speelt in haar clublokaal aan de Bateweg 78a, dit is achter de sporthal. Voor geïnteresseerden de uitgelezen kans om biljarttoppers aan het werk te zien. De toegang tot de vier NK's is vrij. Voor wie niet aanwezig kan zijn maar ook een kijkje wil nemen, Biljartvereniging Jacobswoude zendt livestreams uit via de website van de club en haar Facebookpagina.

advertentie advertentie