Voetbaloverzicht: ROAC en DOSR blijven op nacompetitiekoers

KAAG EN BRAASSEM - ROAC is weer terug op de tweede plek in de 2e Klasse C. De voetbalclub uit Rijpwetering won maandag bij Altior met 0-1. Yoek Bentvelzen scoorde vlak voor tijd. Twee punten staat ROAC voor op nummer drie HVV. De tweede plek geeft aan het einde van het seizoen recht op een ticket voor de nacompetitie.

De andere concurrent KDO, tot afgelopen speelronde de nummer drie, liep averij op dankzij het Roelofarendsveense DOSR. KDO - DOSR werd 1-1. Guido van der Meer scoorde voor DOSR, dat ook nog in de race is voor een plek in de nacompetitie. DOSR staat tweede in de stand om de derde periode. De achterstand op koploper RVC '33 is slechts één punt.

Er zijn nog drie wedstrijden te spelen dit seizoen.

Negen doelpunten

In de zaterdag-4e Klasse A spelen Kickers '69 en Woubrugge nergens meer om. Kickers won zaterdag in Leimuiden met 5-4 van LSVV '70. Jeroen Straathof, Mike Mollers, Pascal Broers, Nick van Vliet en Thijs van der Hoorn tekenden voor de doelpunten. Woubrugge - Football Factory eindigde in 0-0.

Zondagderdeklassers WVC en MMO kwamen dit paasweekend niet in actie. Zij hervatten, evenals de andere clubs, in het weekend van 11-12 mei de competitie. WVC uit Roelofarendsveen gaat dat weekend naar alle waarschijnlijk handhaving veiligstellen, terwijl de kans groot is dat MMO uit Hoogmade dat weekend officieel degradeert.

advertentie advertentie