Voetbaloverzicht: ROAC verspeelt twee punten, DOSR wint bij Laakkwartier

Foto: Chris Vogel

KAAG EN BRAASSEM - ROAC heeft zichzelf, zo lijkt het, uitgeschakeld in de derde periode. De Rijpweteringers incasseerden in blessuretijd de gelijkmaker tegen Teylingen (1-1). Daardoor lijkt de derde periodetitel uit zicht. ROAC moet nu tweede eindigen in de 2e Klasse C om de nacompetitie te bereiken. Of HVV moet de derde periodetitel winnen, dan volstaat plek drie voor ROAC. ROAC staat één punt voor op nummer drie HVV en drie punten voor op nummer vier HVV.

DOSR won met 0-2 van Laakkwartier en nestelt zich in de top van de derde periode in de 2e Klasse C. WVC won ook zijn vierde wedstrijd in de 3e Klasse B en is hard op weg om een plek in de top-2 veilig te stellen. Dat betekent handhaving in de derde klasse. WVC won zondag met 9-0 van Houtwijk. Warmunda - MMO eindigde in 1-1. Voor MMO wordt handhaven op derde klasse-niveau heel lastig. De vierde klassederby Woubrugge - Kickers '69 eindigde in 3-2.

 
Hieronder kun je de radio-interviews met Freek Heemskerk (ROAC) en Marcel Vondeling (DOSR) beluisteren.
&color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false"> &color=%23e75432&auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=false&show_artwork=false">
advertentie advertentie