Volop activiteiten De Driemaster voor jeugd in zomervakantie

boksen Foto: Pexels

KAAG EN BRAASSEM - Jeugd- en Jongerenwerk De Driemaster heeft een vol zomervakantieprogramma opgesteld. Elke week is er van alles te doen voor de jeugd.

De eerste dagen van de vakantie zijn al voorbij, maar er staat nog van alles te gebeuren voor de jongeren van gemeente Kaag en Braassem. Donderdag 14 en 21 juli is er voor alle meiden uit gemeente Kaag en Braassem vanaf 16.00 uur Girls Only in De Hangout in Het Farm aan de Weteringlaan Oude Wetering (check Insta bij minder goed weer).

Vrijdag 15 juli kunnen jongeren uit Roelofarendsveen en Oude Wetering meedoen aan boksen en bootcamp. Dit begint om 19.00 uur en is bij de Hangout in Oude Wetering. ’s Middags vanaf 15.00 uur is het al Hangout-time op diezelfde locatie.

Maandag 18 juli om 19.00 uur kan de jeugd uit Rijnsaterwoude en Leimuiden gamen, spelletjes op de PlayStation en kaart- en bordspelletjes spelen. Locatie is Skatebaan Woudsehout in Rijnsaterwoude.

Ook gamen, spelletjes op de PlayStation en kaart- en bordspelletjes spelen, kan de jeugd van Hoogmade dinsdag 19 juli om 19.00 uur in de voetbalkooi van Hoogmade.

Woensdag 20 juli wordt het gamen, spelletjes op de PlayStation en kaart- en bordspelletjes spelen aangeboden aan de jongeren uit Woubrugge. Zij kunnen om 19.00 uur terecht bij de Woubrugse skatebaan, naast de tennisclub.

Vrijdag 22 juli kunnen jongeren uit de Veen en Oude Wetering vanaf 19.00 uur gamen, spelletjes op de PlayStation en kaart- en bordspelletjes spelen in Het Farm. ’s Middags vanaf 15.00 uur is het hier Hangout-tijd.

Informatie

Voor meer informatie: App of stuur een DM naar Jurjen Lind via 06-38077269 of Facebook jeugdwerkkaagenbraassem of Insta @jeugdwerker_jurjen.

Ook Studio Kaag en Braassem plaatst elke week het nieuwe weekprogramma van De Driemaster.

advertentie advertentie