Vrijwillig aanmelden voor Janssen-vaccin kan vanaf woensdag

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Vanaf woensdag kan iedereen van 18 jaar of ouder zich vrijwillig aanmelden voor een Janssen-vaccin. GGD Hollands Midden laat weten dat de prikken vanaf 25 juni worden gezet op de vaccinatielocaties in Leiderdorp, Leiden, Gouda en Bergambacht.

Woensdag wordt er een speciaal telefoonnummer geopend door GGD GHOR Nederland om een afspraak te maken voor een vaccinatie met het Janssen-vaccin. 'Heb je al een afspraak staan, dan kun je de afspraak om laten zetten', meldt de GGD. Een bestaande afspraak dient niet te worden afgezegd, voordat er een nieuwe afspraak met een Janssen-vaccinatie is gemaakt.

Afhankelijk van het aantal beschikbare vaccins wordt er direct een afspraak gemaakt of wordt iemand op een wachtlijst geplaatst. 'Op het moment dat weer vaccins beschikbaar zijn, ontvangt u een sms-bericht dat het maken van een afspraak mogelijk is', valt te lezen op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie over het Janssen-vaccin, de bescherming die het biedt en de mogelijke bijwerkingen die het met zich meebrengt is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

advertentie advertentie