VV Woubrugge blijft vierdeklasser

WOUBRUGGE - VV Woubrugge blijft ook komend seizoen in de vierde klasse spelen. In het beslissende duel afgelopen zaterdag op het veld van EMM'21 trokken de Nolina Boys aan het langste eind. Sportief werd met 0-3 verslagen.

Woubrugge startte voortvarend en had al snel de overhand. Hoewel de wedstrijd zich voornamelijk op de kant van Sportief afspeelde, duurde het tot tien minuten voor de rust voordat er gescoord werd. Dennis Boer wist een vrije trap in één keer in het doel te schieten.

In de tweede helft bleef lang onzeker of Woubrugge de winst zou pakken. Sportief kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar pakte die niet. In de 80e minuut was het wederom Dennis Boer die aan alle onzekerheid een einde maakte door de 0-2 tegen de touwen te schieten. In de blessuretijd maakte Kevin Veltman de winst definitief door een assist van Boer het goal in te werken. Door deze overwinning blijft Woubrugge in de vierde klasse en lonkt de derby met de naastgelegen voetbalclub uit Hoogmade MMO volgend seizoen weer.