Zesde young adult boek van Alice Bakker: ‘De laatste in de rij’

Alice Bakker Foto: Jeroen Mies Fotografie

OUDE WETERING - Deze week lanceerde auteur Alice Bakker haar achtste boek: ‘De laatste in de rij’. De Oude Weteringse nam het eerste exemplaar van de young adult in ontvangst in Antwerpen, tijdens een boekenevenement van uitgeverij Godijn Publishing.

‘De laatste in de rij’ is het tweede deel in de serie H4C en in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, niet het laatste. Bij deze serie, die zich afspeelt in klas H4C van het fictieve Klaverlandcollege, laat de auteur in elk deel twee klasgenoten de hoofdrol spelen. In dit deel is de hoofdrol voor Anna en Olivier. De vijftienjarige Anna voelt zich onnozel, in vergelijking tot haar vriendinnen. Altijd is zij de laatste die iets nieuws ontdekt. Ook Olivier van zestien is zo groen als gras, al zegt hij het zelf. Er is iemand die hem wereldwijs kan maken, maar is diegene voor hem bereikbaar?

Signeersessie bij Veenerick

Het boek is als paperback en e-boek bij de boekhandel verkrijgbaar. Zo ook bij Veenerick in Roelofarendsveen, waar Alice Bakker zondag 4 december van 14.00 tot 15.30 aanwezig is voor een signeersessie. Ze zet haar handtekening in haar nieuwste of in een van haar andere boeken.

Over Alice

Alice Bakker is auteur, redacteur en tekstschrijver. ‘De laatste in de rij' is haar zesde young adult boek (15+) en is verschenen bij Godijn Publishing. Ook is ze romanauteur en met coauteur Elly Godijn schrijft ze een romanserie. In 2023 verschijnt, naast het derde deel van de H4C-serie, ook weer een Angela & Emma.

advertentie advertentie