Zomer vol sport en spel voor kinderen Kaag en Braassem - week 4

beachpret Foto: Pixabay

KAAG EN BRAASSEM - Het is alweer de vierde week van de zomervakantie. En ook deze week organiseren de sportcoaches van Sportbedrijf Kaag en Braassem allerlei sport- en spelactiviteiten voor kinderen uit Kaag en Braassem.

Deze week staat in het teken van de Beachdays. Gisteren was de eerste beachday. Woensdag 3 augustus kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar beachspellen spelen bij de zwemsteiger aan de Noorderhemweg in Roelofarendsveen.

Donderdag 4 augustus zijn er tropical games in zwembad de Kleine Oase in Leimuiden. Voor kinderen van 4 en 5 jaar van 10.00 tot 11.30 uur. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen van 14.00 tot 16.00 uur.

Zwemmen met extra's

Tijdens het recreatief zwemmen in Zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen organiseren de sportcoaches aanvullende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een A-diploma. Koop een kaartje voor het zwembad, kom zwemmen en doe mee met de activiteiten. Vrijdag 5 augustus zijn er van 11.00 tot 13.00 uur Mini Games. Aanmelden kan via deze link.

Alle activiteiten en data zijn te vinden op de website van Sportbedrijf Kaag en Braassem. Ook Studio Kaag en Braassem communiceert elke zomervakantieweek de activiteiten van het sportbedrijf.

advertentie advertentie