Ripse Manon van Benten doet mee aan het realityprogramma Million Dollar Island

RIJPWETERING - In het tweede seizoen van de survival realityshow Million Dollar Island doet een kandidaat uit Rijpwetering mee. Manon van Benten is één van de vijftig kandidaten uit Nederland.

Naast de vijftig kandidaten uit Nederland doen vijftig Belgen mee. In dit tweede seizoen moeten de kandidaten weer een maand zien te overleven op een onbewoond eiland. Million Dollar Island is een sociaal experiment, waarin vriendschap onder de deelnemers een fortuin kan opleveren. Er staat een miljoen euro op het spel.

Voor vertrek hebben de Million Dollar Island 2023 deelnemers een polsbandje gekregen dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van simpele spellen kunnen de eilandbewoners – die elkaar niet kennen – polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen echter ook polsbandjes krijgen, als iemand opgeeft.  Overleven is belangrijk, maar vriendschappen opbouwen is dus essentieel.

Het nieuwe seizoen is zondag 16 april met een dubbele aflevering gestart op SBS6. Komende zondag, om 20.29 uur, is aflevering 2 te zien.

advertentie advertentie