Gepubliceerd op 19 November 2019 om 15.03 uur

Zoekactie naar vermiste Jeroen de Wit levert niets op

LEIMUIDEN - De politie heeft dinsdag in en rond het Aarkanaal in Alphen aan den Rijn gezocht naar de vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden. Een woordvoerder van de politie meldt aan Studio Kaag en Braassem dat de zoekactie niets heeft opgeleverd.

De Wit wordt sinds februari 2018 vermist. Vanwege nieuwe informatie uit het onderzoek naar de vermiste man besloot de politie om dinsdag een zoekactie te houden. In het Aarkanaal werd met onder andere speurhonden en sonarapparatuur gezocht. 'Nadat niets in het Aarkanaal werd aangetroffen is ook in de omringende gebieden gezocht, maar dat heeft allemaal niets opgeleverd', meldt de woordvoerder.

De politie meldt dat er niet op een later moment nogmaals een zoekactie plaatsvindt in en rond het Aarkanaal.

Eerdere zoekacties

De Wit heeft op zondagavond 18 februari 2018 nog contact gehad met zijn moeder en een goede vriendin, daarna heeft niemand meer iets van hem vernomen. Hij verschijnt niet op zijn werk, heeft identiteitsbewijs, rijbewijs en telefoon thuis laten liggen en zijn zwarte Suzuki Alto met kenteken 76-LF-KP is verdwenen.

Er hebben al meerdere zoekacties naar de vermiste Leimuidenaar plaatsgevonden. Zo ook in maart van vorig jaar. Toen werd ook al in het Aarkanaal gezocht. Alle zoektochten leverden niets op in het onderzoek naar De Wit.

Lees ook: Maaltijdbezorgers vragen aandacht voor vermiste Jeroen de Wit uit Leimuidenadvertentie
.
advertentie