Zomer vol sport en spel voor kinderen in Kaag en Braassem - week 2

KAAG EN BRAASSEM - Deze zomervakantie kunnen kinderen volop spelen en sporten. De sportcoaches van Sportbedrijf Kaag en Braassem organiseren allerlei activiteiten. De tweede week.

In deze tweede zomervakantieweek zijn er twee sportinstuiven voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De instuiven zijn beide op maandag 25 juli. Van 11.00 tot 12.30 uur kunnen de kinderen terecht bij ROAC in Rijpwetering. Van 14.00 tot 15.30 uur is de sportinstuif bij basisschool Ter Does in Hoogmade.

Zwemfun

Tijdens het recreatief zwemmen in Zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen organiseren de sportcoaches aanvullende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een A-diploma. Koop een kaartje voor het zwembad, kom zwemmen en doe mee met de activiteiten. Woensdag 20 juli kunnen de kinderen van 11.00 tot 13.00 uur meedoen aan Kraak de Code. Vrijdag 22 juli zijn er Mini games.

Allround kampioen

De Allround kampioenschappen zijn donderdag 21 juli in Zwembad De Kleine Oase in Leimuiden. Van 11.00 tot 13.00 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar (met minimaal zwemdiploma A) meedoen aan allerlei spellen in en om het water.

Alle activiteiten en data zijn te vinden op de website van Sportbedrijf Kaag en Braassem. Ook Studio Kaag en Braassem communiceert elke week de activiteiten van het sportbedrijf.

Lees ook: Allround Kampioenschappen in zwembad De Kleine Oase

advertentie advertentie